x

HP Chromebook x360 14b-cb0130nd met TOUCH, in nieuwstaat | nwpr 399 euro

€ 259,99

Omschrijving

Beeldscherm: 14 inch (1920 x 1080)
Processor: Intel Pentium Silver N6000
Werkgeheugen: 8 GB
Opslag: 128 GB eMMC
Grafische kaart: Intel Intel UHD Graphics

Gebruik probleemloos zware programma’s met deze indrukwekkende HP-laptop. Het apparaat beschikt over een krachtige processor, voldoende werkgeheugen en een snel opslagmedium, waardoor je probleemloos multitaskt en laadtijden van programma’s worden verkort. Hierbij zorgt de grafische chip in combinatie met het heldere scherm voor scherpe en vloeiende beelden, waardoor je comfortabel geniet van jouw favoriete films en series. Verder beschikt de laptop over voldoende aansluitmogelijkheden voor al jouw randapparatuur, zoals een muis, headset of usb-stick. Innovatief ontworpen om 360 graden te draaien, zodat je kunt werken en gamen in vier posities. Het touchdisplay met flinterdunne randen en de audio van B&O, in combinatie met het beste van Chrome en Android, zijn alles wat je nodig hebt om je leven makkelijker te maken.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop