x

Huawei B818-263 - 4G+ Router Pro. (Nwpr 249.95)

€ 169,99

Omschrijving

Altijd een supersnelle verbinding via je deze 4G router met een downloadsnelheid tot maar liefst 600 Mbps? Dat kan nu eenvoudig met deze hoogwaardige Huawei B818-263 MiFi router. Zodra je een simkaart in deze MiFi plaatst maakt deze automatisch verbinding met het 4G+ netwerk van je provider en transformeert het signaal direct naar je persoonlijke en veilige WiFi spot (2.4 GHz en 5 GHz) en biedt daarnaast ruimte voor 1 Gigabit LAN-poort en 1 Gigabit LAN/WAN poort zodat het ook met je vaste internetaansluiting te combineren is. Ideaal voor een failover oplossing als je vaste internet storing heeft. Dankzij het combineren van 4×4 MIMO, 256-QAM en 4 Carrier Aggregation wordt zelfs het soepel streamen van 4K video’s mogelijk.

Met deze MiFi router deel je je internetbundel met je gehele huis of kantoor want je kunt met 64 apparaten tegelijk verbinding maken.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop