x

Kyocera Ecosys M2535dn professionele All-in-one laserprinter | nwpr 580 euro

€ 249,99

Omschrijving

Deze nieuwe ECOSYS A4 MFP is speciaal ontworpen voor drukke werkgroepen. Deze machine produceert bijna zonder wachttijd de eerste pagina en printen en kopiëren met een snelheid van 35 pagina’s per minuut. Scannen en kopiëren van dubbelzijdige documenten gaat moeiteloos met de krachtige 50-vel documententoevoer. Deze multifunctional kan later eventueel worden voorzien van extra papiercassettes om te voldoen aan veranderende behoeftes in de toekomst.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop