x

Logitech Harmony 525

€ 34,99

Omschrijving

De Logitech Harmony 525 vervangt al je afstandsbedieningen voor één universele. In de database van Logitech zijn meer dan 225.000 apparaten opgeslagen en dit worden er dagelijks meer. Heeft het originele apparaat een infrarood afstandsbediening? Dan kan de Logitech Harmony 525 hem vrijwel altijd besturen. Gebruik hem voor je tv, DVD-speler, videorecorder, sound system, spelcomputer en eventueel voor het bedienen van je licht. Geen rommeltje meer op je koffietafel. Met de Logitech Harmony stuur je al je oude afstandsbedieningen de deur uit.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop