x

Nikon Coolpix AW110 compact camera Zwart Adventure Kit | nwpr 399 euro

€ 199,99

Omschrijving

Nikon Coolpix AW110 compact camera Zwart Adventure Kit
De Nikon Coolpix AW110 compact camera is een zeer robuuste en compacte point-and-shoot met een 16 megapixel CMOS sensor en een EXPEED C2 beeldprocessor. Dit maakt het mogelijk om opnames te maken in zeer hoge kwaliteit, zelfs bij een hoge ISO-gevoeligheid van ISO3200. Een Nikkor 5x optische zoomlens geeft een prima bereik voor diverse situaties.

Bijna alles-proof
Waar de Nikon Coolpix AW110 compact camera echt in uitblinkt is de mogelijkheid om extreme omstandigheden te weerstaan en nog steeds geweldige prestaties te leveren. Waterdicht tot maar liefst 18 meter diep, vorstbestendig tot -10° Celsius en bestand tegen vallen tot 2 meter hoog. Om ook onder deze omstandigheden goed met de camera overweg te kunnen, zorgt het Nikon Action Control ervoor dat u de camera ook goed kunt bedienen als u handschoenen draagt.

Draadloos
De Nikon Coolpix AW110 compact camera beschikt over ingebouwde wifi waardoor het mogelijk is om uw foto's direct te delen op sociale media dankzij de Apps welke beschikbaar zijn voor zowel Android als voor iOS. Met deze Apps kunt u niet alleen foto's bekijken en uploaden vanaf uw camera maar ook op afstand de camera bedienen. Tevens beschikt de camera over GPS, een elektronisch kompas en kaartopties die u in staat stellen om uw uitstapjes op de camera zelf uit te stippelen.

Adventure Kit
Deze set wordt geleverd samen met een body-harnas waardoor u de camera handsfree kunt gebruiken, een framemount voor het bevestigen op bijvoorbeeld een fietsstuur en een degelijke cameratas.

Kenmerken
- Superdegelijk, schokbestendig en bestand tegen temperaturen tot -10°C
- Waterdicht tot een diepte van 18 meter
- Ingebouwde wifi
- Apps beschikbaar voor zowel Android als iOS
- 16 megapixel CMOS-sensor
- 3" OLED-beeldscherm
- Ingebouwde GPS en elektronisch kompas
- Hoogtemeter
- Dieptemeter
- Full HD filmopnamen

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop