x

Philips HTL3140 Soundbar met subwoofer , in nette staat

€ 109,99

Omschrijving

Surround geluid door maar één kabel? Dit is mogelijk met de Philips HTL3140B. Deze soundbar ondersteunt virtueel 5.1 surroundgeluid, waarmee je een surround-ervaring geniet vanuit één compact apparaat. De Bluetooth-optie laat je muziek streamen en de HDMI en optische aansluitingen zorgen voor de overdracht van digitaal geluid. Bovendien beschikt het HDMI-kanaal van de Philips HTL3140B over HDMI-CEC en Audio Return Channel voor communicatie met andere apparatuur. Het ontwerp van de Philips HTL3140B leent zich perfect om aan de muur onder jouw tv te hangen, voor een strak geheel.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop