x

Playstation 2 Game| Fifa World Cup 2002

€ 1,50

Omschrijving

Het officiele spel van het FIFA wereldkampioenschap 2002 geeft iedere emotie, elk geluid en alle aspecten van dit evenement weer. Iedereen krijgt nu de kans de aftrap te geven voor de gekte van het FIFA wereldkampioenschap door deel te nemen aan het toernooi voordat het echt begint.

Officiele exclusieve inhoud: Het enige interactieve voetbalspel met een licentie om de officiele FIFA world cup, logo's, mascotte's en de 20 nieuwe World Cup Stadions in Japan en Korea te gebruiken.

Sterspelers: Levensechte weergave van alle sterspelers die deelnemen aan het wereldkampioenschap, met individuele eigenschappen die in het echt kenmerkend zijn voor hun speelstijl.

Toegankelijke en opwindende nieuwe gampelay: "Air Play " maakt het mogelijk om intuitief met 1 knop of toets te koppen, te volleyen, een omhaal te maken of de bal op de voet te balanceren.

Nieuwe duelanimaites: Nieuwe duelanimaties resulteren in agressief getouwtrek om de bal, zowel op de grond als in de lucht.

World Cup Moments: Belangrijke, dramatische momenten in het toernooi, zoals het begin en het einde van de wedstrijd en belangrijke doelpunten, worden uitgelicht met luisterrijke filmpjes.

Moment Zooms: Nieuwe camerahoeken en herhalingen leggen de intensiteit van het wereldkampioenschap vast door net gemiste schoten, overtredingen etc. te benadrukken met close-ups van de spelers.

Toernooi: Een reeks van zeven wedstrijden.

Nieuwe stadionomgevingen: Teams worden onthaald door enthousiast publiek. Duizenden fans zijn gehuld in kleuren van hun team. Daarnaast is er een explosie aan special effects, waaronder lasers, confettie en vlagge

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop