x

PS4 Game | WRC 7

€ 19,99

Omschrijving

De afgelopen twee jaar zijn meer dan een miljoen games onder de WRC-licentie verkocht. De Franse studio Kylotonn gebruikte alle opgedane ervaring om een meer precieze, extreme en realistische rallygame te maken. Hierdoor krijg je nog meer het gevoel aan de echte races deel te nemen. WRC 7 legt meer nadruk op de dynamische World Rally Cars die in 2017 debuteren, inclusief de Hyundai i20 van Thierry Neuville, Dani Sordo en Hayden Paddon (in 2017 al twee overwinningen in vijf evenementen voor Hyundai Motorsport).

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop