x

SONY CMT-G1iP compact disc receiver + speakers in topstaat | nwpr 319 euro

€ 149,99

Omschrijving

Via welke bron je ook het liefst van muziek geniet, de Sony CMT-G1iP geeft het allemaal weer. De AM/FM-tuner van de CMT-G1iP ondersteunt RDS zodat je bijvoorbeeld de namen van radiozenders op het ingebouwde display afleest. Naast het display bevat de aluminium voorzijde van deze miniset solide bedieningsknoppen, een cd-lade en een USB-poort waarop je je iPod, iPhone of een USB-stick aansluit. De met pianolak afgewerkte luidsprekers zijn verder zo ontworpen dat geluidsvervorming zoveel mogelijk wordt tegengegaan. De Sony CMT-G1iP levert een vermogen van 2x 50 Watt. Een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting en een afstandsbediening maken deze set compleet.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop