x

Xbox One Game| Dragon Age Inquisition

€ 7,50

Omschrijving

Een cataclysmische gebeurtenis heeft het land van Thedas in beroering gebracht. Draken verduisteren de lucht en werpen een schaduw van terreur. Magiërs zijn een oorlog begonnen tegen de Tempeliers. Naties komen tegen elkaar in opstand. Jij en je reisgezelschap moeten de orde herstellen terwijl je leiding geeft aan de Inquisitie en jacht maakt op de brengers van chaos. Er zullen banden worden gesmeed - en verbroken - terwijl de zoektocht naar de waarheid haar tol eist.

Het meest recente actieavontuur van BioWare heeft een weergaloos verhaal dat zich afspeelt in een enorm landschap. Verken verborgen grotten, versla monumentale monsters en geef de wereld vorm met je unieke speelstijl. Tijdens je reis kom je voor zware keuzes te staan, en één beslissing kan het verloop van het verhaal al veranderen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop