x

Xbox One Game| Prey

€ 7,50

Omschrijving

Prey is een first-person sci-fi action game van Arkane Studios, de makers van de bekroonde Dishonored-serie. Vecht je een weg door een ruimtestation dat overspoeld is door aliens en ontdek de gruwelijke waarheid.

In de nieuwe Prey ontwaak je aan boord van Talos I, een ruimtestation dat zich in een baan rond de maan beweegt in het jaar 2032. Jij bent het belangrijkste testobject in een experiment dat de mensheid voor altijd had moeten veranderen – maar dan loopt alles grondig mis. Het ruimteschip wordt overspoeld door vijandige aliens en jij wordt opgejaagd wild.

Ga op zoek naar de donkere geheimen van Talos I en ontdek je eigen verleden. Overleef en versla de Typhon aliens door gebruik te maken van je verstand, wapens, buitenaardse gaven en alle andere middelen die het ruimtestation je biedt. Het lot van Talos I en iedereen aan boord is in jouw handen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop